Sharon Holt

'Stay hungry, stay foolish', zei Steve Jobs.

Is een van mijn favoriete citaten, omdat het met mij resoneert. Van nature ben ik iemand die graag  verder denkt en niet snel genoegen neemt met iets dat onhaalbaar lijkt. Het proces naar het onhaalbare vergt soms behoorlijk wat spanning. Als het buiten je comfortzone ligt, is het des temeer spannend! Met een creatieve mind, positieve instelling en doorzettingsvermogen, is er veel mogelijk.

Het schrijven van duidelijke, volgbare en aantrekkelijke teksten, breng ik tot stand op basis van mijn gevoel, de (opgedane) kennis en een vleugje creativiteit. Schrijven vind ik geweldig om te doen. Er kan op zoveel verschillende manieren geschreven worden en met verschillende intenties, zoals blogs bijvoorbeeld of het schrijven van informatieve en zakelijke teksten.  Naast schrijven, breng ik graag mijn creativiteit tot uiting als vormgever en illustrator. Fantasie- en sprookjesachtige illustraties maak ik met de hand en bewerk ik vervolgens in digitale programma's tot interessante ontwerpen. Deze ontwerpen laat ik bij drukkerijen afdrukken op textiel en diverse soorten papier. 


Ik heb mijn opleiding Design & Styling in 2018 afgerond. Dit was een brede creatieve opleiding, gericht op het vormgeven en stijlen van digitale vormgeving, producten en interieurs. Naast mijn opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd en dit tevens in de praktijk gebracht. Tot op heden blijf ik mezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van
content marketing en content creatie.