Ontwerp en Illustratie


Ik vind het onwijs belangrijk om een groeiproces te laten zien. Zodat de verschillen en verbeteringen vanaf het begin tot aan heden gewaarmerkt kunnen worden. 

Ik startte als kind met krijtjes en penselen en heb dankzij mijn opleiding en stage mijn kennis en vaardigheden kunnen verbeteren. Mijn opleiding Design & Styling bestaat  niet meer. De dichtstbijzijnde term die bij deze opleiding in de buurt komt is 'binnenhuisstylist'. Tijdens mijn opleiding heb ik tevens les gehad in het vormgeven van websites, flyers, magazines, dergelijk drukwerk en het maken van (3D) producten. Hierdoor ben ik in staat om hedendaags mijn illustraties te bewerken in ontwerpprogramma's en er zodoende een product van te maken. Producten die ik maak zijn onder andere: kaarten, posters en textielproducten. Zoals kussens, dekbedden en draagtassen. 

Van vele markten ben ik thuis. Dankzij mijn opleiding, stages, ervaringen en lessen die ik heb geleerd bij diverse bedrijven, vakmensen en creatievelingen. Zo is creatief schrijven voor mij een bezigheid waar ik veel voldoening en plezier uithaal. Het maken van interieurontwerpen, het geven van interieuradvies en interieur-/product foto's maken zijn bezigheden wat ik leuk en uitdagend vind om te doen. Mijn stijl is geliefd bij mensen en zorgt tevens bij kinderen voor een sprankeling in de ogen. 

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, kan ik iets voor jou betekenen of heb je vragen over een bepaald ontwerp of product? Schroom dan niet en neem gerust contact met mij op.

Ontwerpen eind 2019 tot heden


Moodboards 2020


Eerste ontwerpen 2018-2019


Opleiding en stage 2015 - 2018